Trabzon Halil Memiş'i uğurladı

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği, 2004 yılından beri birlik sekreterliğini yürüten ve aynı zamanda İçişleri Bakanlığı Koordinatörü olan Halil Memiş’e yeniden bakanlığa dönmesi dolayısıyla teşekkür yemeği verdi. Yemeğe Trabzon Belediye ve aynı zamanda do

Trabzon Halil Memiş'i uğurladı

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği, 2004 yılından beri birlik sekreterliğini yürüten ve aynı zamanda İçişleri Bakanlığı Koordinatörü olan Halil Memiş’e yeniden bakanlığa dönmesi dolayısıyla teşekkür yemeği verdi.

 

Yemeğe Trabzon Belediye ve aynı zamanda doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı ile ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

 

Başkan Gümrükçüoğlu 6 yıldan bu yana Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği sekreterliğini yürüten Halil Memiş’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Halil Memiş, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliğine üye belediyeler arasında çok güzel koordinasyon görevi yapmış bir arkadaşımız. İçişleri bakanlığı baş koordinatörü aynı zamanda. Yabancı dil geliştirmek ve yurtdışı tecrübesi fırsatı nedeniyle buradaki görevinden ayrılmak zorunda kaldı. Halil Memiş’e Türkiye belediyeciliğine ve Doğu Karadeniz Belediyeler Birliğine vermiş olduğu katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Hizmetlerini hiçbir zaman unutmayacağımızı ifade etmek istiyorum. Bundan sonraki hayatında sağlık ve mutluluk diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Yaptıkları hizmetlerde her zaman belediye başkanlarının destek ve katkılarını yanlarında gördüklerini ifade eden Halil Memiş, “Nezaketleri ve ince düşünceleri sebebiyle Trabzon Belediye Başkanı ve Doğu Karadeniz Belediyer Birliğine üye belediye başkanlarına teşekkür ediyorum. Gerçekleştirdiğimiz hizmetlerde bizleri gayreti yanında siz değerli belediye başkanlarımızın katkıları vardır. Çok zor şartlar altında faaliyetlerini sürdürdüğümüz belediyeler birliğimizin artık bugün kendi binası, hizmet aracı ve kadrolu personeli var. Sadece kendi bölgesine değil diğer birliklere de katkı veren bir birlik haline geldik. Bundan sonra da her türlü katkıyı vermeye hazırım” diye konuştu.

 

Başkan Gümrükçüoğlu verdiği hizmetlerden dolayı Memiş’e plaket ve çeşitli hediyeler verdi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel