Trabzon Günleri'nin açılışı yapıldı

Ankara'daki Atatürk Kültür Merkezi'nde 19-22 Şubat tarihleri arasında 6'ncısı düzenlenen 'Trabzon Günleri'nin açılışı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın katılımı gerçekleştirildi. Programda konuşan Erdoğan Bayraktar, "Bize her yer Trabzon."

Trabzon Günleri'nin açılışı yapıldı

Ankara'daki Atatürk Kültür Merkezi'nde 19-22 Şubat tarihleri arasında 6'ncısı düzenlenen 'Trabzon Günleri'nin açılışı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın katılımı gerçekleştirildi. Programda konuşan Erdoğan Bayraktar, "Bize her yer Trabzon." dedi.

Açılış törenine, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, eski bakan Faruk Nafiz Özok, Trabzon AK Parti Milletvekili Cevdet Erdöl ve Trabzon'un mülki ve idari amirleri katıldı.

Programda, 24 Şubat tarihinin Trabzon'un işgali olması sebebiyle 1919 Rus İşgali'ni anlatan belgesel izletildi.

Binlerce Trabzonlunun katıldığı programda yöreye özgü ürünlerin sergilendiği stantlar dikkat çekti. Gürgen ağacından yapılan otomobile ise vatandaşların ilgisi oldukça büyüktü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel