Trabzon Geri Dönüşümde Örnek Kent olacak

 Trabzon Belediyesi hizmetlerine gönüllü katılım sağlayarak yaşadıkları şehre katkı sağlama imkanı bulan gönüllüler çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Trabzon Belediyesinin bir süre önce başlattığı "Katı Atığın Kaynağından Ayrıştırılması Projesi" ne

Trabzon Geri Dönüşümde Örnek Kent olacak

 

Trabzon Belediyesi hizmetlerine gönüllü katılım sağlayarak yaşadıkları şehre katkı sağlama imkanı bulan gönüllüler çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Trabzon Belediyesinin bir süre önce başlattığı "Katı Atığın Kaynağından Ayrıştırılması Projesi" ne daha önce Fatih mahallesinde ev ve iş yerlerinde broşür dağıtarak destek olan Gönüllüler çalışmalarını Karşıyaka Sitelerinde devam ettirdiler. Karton, plastik, cam ve metal gibi katı atıkların ayrıştırılarak atık kumbaralarına atılması yönünde hazırladıkları broşürleri karşıya sitesi sakinlerine dağıtan gönüllüler ev sahiplerinden çevreye karşı daha bilinçli olmalarını istedi.
 
Belediye gönüllülerinin çevre konusunda çalışmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirten site sakinleri "Arkadaşlarımızı göstermiş oldukları duyarlılıktan ötürü tebrik ediyoruz. Aslında yaşadığımız şehre sahip çıkmak hepimizin sorumluluğu. Çocuklarımıza daha temiz bir Trabzon bırakmak hepimizin görevi. Katı atıkların ayrıştırılması konusunda bundan sonra daha dikkatli olacağız" dediler.
 
Trabzon'un geri dönüşüm konusunda örnek bir kent olması için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade den Gönüllüler " Katı atıkların ayrıştırılarak geri dönüşüme kazandırılması konusunda daha önce Fatih Mahallesi'nde başlattığımız çalışmamızı Karşıyaka sitelerinde devam ettirdik. Doğa harikası şehrimizin daha temiz bir kent olması için herkesin bize destek olmasını bekliyoruz. Trabzon halkın göstereceği duyarlılıkla Trabzon Geri dönüşüm konusunda örnek bir kent olacaktır." diye konuştular. Belediye gönüllüleri tüm Trabzon halkından çalışmalarına destek vermelerini istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel