Trabzon Gençlik Meclisi toplandı

Trabzon Belediyesi'nin en genç meclis üyesi olan ve Gençlik meclisinin her türlü faaliyetlerinde yardımını esirgemeyen Halil İbrahim Demirtaş'ta gençlik meclisinin toplantısında hazır bulundu.Trabzon Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantıda 2011 yılın

Trabzon Gençlik Meclisi toplandı

Trabzon Belediyesi'nin en genç meclis üyesi olan ve Gençlik meclisinin her türlü faaliyetlerinde yardımını esirgemeyen Halil İbrahim Demirtaş'ta gençlik meclisinin toplantısında hazır bulundu.

Trabzon Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantıda 2011 yılında Trabzon'da yapılacak Avrupa Gençlik Olimpiyatları sunumu yapıldı.

Oyunlar Koordinatör yardımcısı Yaşar Ulusoy tarafından yapılan sunum sonrasında gençlerin oyunlarla ilgili görüş ve düşünceleri de alındı.

Yaşar Ulusoy Trabzon’u olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil etmek için Belediye Gençlik meclisi üyelerinin katkı, destek ve görüşlerinin çok önemli olduğunu vurguladı.

Gençlik Meclisi'nin açılışından beri yapılan faaliyetlerinin sunumu ve yeni dönemde yapılacak faaliyetlerinin sunumun yapılması gündemiyle toplanan Trabzon Belediye Gençlik Meclisinin açılışında konuşan Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun toplumun her kesiminin yönetime katılmayı talep ettiği günümüzde katılımcı demokrasi anlayışının giderek önem kazandığını vurgulayarak, “ Gençlerinde yönetime katılması amacıyla 6 ay önce Trabzon Belediye Gençlik Meclisi kuruldu. Bu meclis Trabzon Gençlerinin ortak isteklerini ve ortak iradesini temsil etmektedir. Gençlik meclisi olarak geleceğimizin dünyaya açık, toplumun maddi ve manevi değerlerine saygılı, yüksel vasıflarla donanmış biz gençlerin üzerinde yükseleceğinin bilincindeyiz. Bu anlayışla yürüteceğimiz çalışmalarla milletimizin yarınlarını bizler inşa edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Tosun ayrıca çalışmalarında kendilerine her türlü desteği veren Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile belediye meclis üyelerine teşekkür etti.

Öte yandan ERASMUS projesi kapsamında KTÜ’de eğitim görmekte olan Avrupalı yabancı öğrencilerin de Belediye Gençlik Meclisi toplantısına katılmaları da dikkat çekti.

Trabzon Belediye Başkanvekili Ergin Aydın, KTÜ Teknik Üniversitesinden Belediyeyi ziyaret eden öğrencilerle birlikte Gençlik Meclisi Toplantısına katıldı.

Başkan vekili Aydın Gençlik Meclisini çok güzel çalışmalar yaptığını gözlemlediği belirterek her türlü desteklerinin yanlarında olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler