Trabzon Gençlik Meclisi Çanakkale'de

Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi’nden oluşan 100 kişilik grup Çanakkale’nin tarihi ve turistik yerlerini gezdilerTürk milletinin tarihi dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Savaşları'nın geçtiği yerleri yakından görmeleri için Çanakkale'ye giden genç

Trabzon Gençlik Meclisi Çanakkale'de

Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi’nden oluşan 100 kişilik grup Çanakkale’nin tarihi ve turistik yerlerini gezdiler

Türk milletinin tarihi dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Savaşları'nın geçtiği yerleri yakından görmeleri için Çanakkale'ye giden gençler, burada yaptıkları ziyaretlerle Çanakkale Savaşlarının Türk tarihi açısından ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladıklarını dile getirdiler. 
 
 Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisine üye gençlerden 100 kişilik grup, üç günlük ziyaretleri boyunca Çanakkale'nin tarihi ve turistik yerlerini gezdiler. Ziyaretleri sırasında Çanakkale savaşlarının geçtiği yerleri yakından görme fırsatı bulduklarını ve çok etkilendiklerini dile getiren gençler, kendilerine bu imkânı sağlayana Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Trabzon Belediye Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun'a teşekkür ettiler. 
 
Trabzon Belediye Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun, Türk Milleti tarihi açısından çok önemli bir dönüm noktası olan Çanakkale savaşlarının geçtiği yerleri daha yakından görmeleri için Gençlik meclisi üyelerinden oluşan yüz kişilik bir grupla birlikte Çanakkale'yi ziyaret ettiklerini belirterek, " Genç kardeşlerimiz üç gün boyunca Çanakkale'nin tarihi ve turistik yerlerini gezdiler.
 
Daha önceki yıllarda da gençlerimizi Çanakkale’ye göndermiştik. Çanakkale Destanı'nın yazıldığı yerleri gören gençler, atalarımızın hangi zorluklarla bu vatanı bizlere bıraktığına yakından tanık oldular. Yaptığımız faaliyetlerde her zaman bizlere destek olan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür ediyorum" diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel