Trabzon gelişimine katkı sağlayacak

 Aralarında Trabzon'un da bulunduğu 13 ilin büyükşehir olmasını öngören yasa tasarısının Tbmm İçişleri Komisyonu'nda kabul edilmesi memnuniyetle karşılandı. Karadeniz İşadamları Derneği(KARGİD) Başkanı Ahmet Yaşar Altıntaş, yeni statünün Trabzon'un ekonom

Trabzon gelişimine katkı sağlayacak

 

Aralarında Trabzon'un da bulunduğu 13 ilin büyükşehir olmasını öngören yasa tasarısının Tbmm İçişleri Komisyonu'nda kabul edilmesi memnuniyetle karşılandı.
 
Karadeniz İşadamları Derneği(KARGİD) Başkanı Ahmet Yaşar Altıntaş, yeni statünün Trabzon'un ekonomik ve sosyo-kültürel olarak gelişmesine büyük katkı sağlayacağını söyledi. Altıntaş, "Büyükşehir olduktan sonra Trabzon'a gelen kaynaklarda artış olacak. Şehrin gelirleri artacak ve daha büyük projeler hayata geçirilecek. Büyükşehir şehre bütüncül açıdan bakmayı sağlayacak. Kaynakların daha etkin ve verimli kullanılmasına katkısı olacak. Bu yasanın çıkmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve büyükşehir statüsünün şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Artık büyükşehir belediye başkanı olacak olan Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu da tebrik ediyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel