Trabzon futbolunda şok! Kendini astı

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Akçaabat İlçesi Darıca Mevkiinde bunalıma giren Ahmet Şener İskenderoğlu intihar ederek hayatına son verdi. Edinilen bilgiye göre; 52 yaşında olan İskenderoğlu’nun Futbol Hakem gözlemcisi olduğu öğrendi. Neden astığı y

Trabzon futbolunda şok! Kendini astı

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Akçaabat İlçesi Darıca Mevkiinde bunalıma giren Ahmet Şener İskenderoğlu intihar ederek hayatına son verdi. Edinilen bilgiye göre; 52 yaşında olan İskenderoğlu’nun Futbol Hakem gözlemcisi olduğu öğrendi. Neden astığı yönünde bir bilgiye ulaşılmazken şahsın borçları nedeni ile intihar edebileceği ifade ediliyor.

 Kendisine ait evde ip ile kendini asarak hayata veda eden İskenderoğlu’nun cansız bedeni İlçe Jandarma ve nöbetçi savcının yapmış olduğu inceleme sonrası Trabzon Adli Tıp Kurumuna otopsisi için gönderildi. İntihar ile alakalı soruşturma başlatıldı. 

ahmet-iskenderoglu-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel