Trabzon FİFA U20'ye hazırlanıyor

 Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 21 Haziran 13 Temmuz tarihleri arasında Trabzon’un da ev sahipliğini yapacağı FİFA U20 Futbol Şampiyonası’na Trabzon halkının gerekli ilgiyi göstereceğine inandığını söyledi.  Türkiye Milli Takımının

Trabzon FİFA U20'ye hazırlanıyor

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 21 Haziran 13 Temmuz tarihleri arasında Trabzon’un da ev sahipliğini yapacağı FİFA U20 Futbol Şampiyonası’na Trabzon halkının gerekli ilgiyi göstereceğine inandığını söyledi. 
 
Türkiye Milli Takımının maçlarını Trabzon’da yapacağını ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, 23-30 Temmuz  2011 tarihlerinde Trabzon’da yapılan Avrupa Gençlik Olimpiyatları'nda Trabzon’un çok güzel bir ev sahipliği yaptığını aynı şekilde FİFA U20 Futbol Şampiyonası’nda da milli takımlarının en iyi şekilde Trabzon halkı tarafından ağırlanacağını dile getirerek, “Hepinizin bildiği gibi sanatın ve sporun başkenti olan şehrimiz bir dev organizasyon daha ev sahipliği yapacak.
 
Bu sene yapılacak olan FİFA U20 Dünya Şampiyonasına ülkemiz ev sahipliği yapacak. Ülkemizin ev sahipliğinde yapılacak organizasyonda maçlar Trabzon'umuz ile birlikte 7 kentte oynanacak. Bu müsabakada yeteneklerini sergileyecek olan 20 yaş altı uluslararası futbolcular belki bir dönem sonra dünyanın en iyi futbolcuları olmuş olacaklar. Bu münasebetle Dünya Futbol Şampiyonası'nın ardından yapılan en büyük etkinlik.
 
21 Haziran -  13 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek müsabakalara Trabzon'un yanında Rize, Gaziantep, Bursa, Kayseri, Antalya ve İstanbul ev sahipliği yapacak. Türk Milli Takımının gurup maçları Trabzon'da oynanacak. Ayrıca belirtmek isterim ki bir yarı final maçı da şehrimizde oynanacaktır. Bu vesile hemşerilerimizin gelecek olan takımlara kültürümüzü, sanatımızı, tabii güzelliklerimizi gösterip şehrimizi  tanırken hem de gerekli ilgiyi göstereceklerine inanarak bu güzel spor şenliğini tüm halkımızı davet ediyorum" şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler