Trabzon faaliyet raporu onaylandı

Trabzon Belediye Meclisi, Trabzon Belediyesi'nin 2012 yılı faaliyet raporunu onayladı.Yasa gereği Meclis Başkanvekili Nusret Onur'un başkanlık ettiği oturumda meclis üyeleri faaliyet raporu üzerindeki görüş ve düşüncelerini dile getirdiler. Yaklaşık 4 saa

Trabzon faaliyet raporu onaylandı

Trabzon Belediye Meclisi, Trabzon Belediyesi'nin 2012 yılı faaliyet raporunu onayladı.

Yasa gereği Meclis Başkanvekili Nusret Onur'un başkanlık ettiği oturumda meclis üyeleri faaliyet raporu üzerindeki görüş ve düşüncelerini dile getirdiler. Yaklaşık 4 saat süren ve birim müdürleri ile başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu toplantıda Bağımsız Meclis üyesi İsmail Sağlam, CHP Grup Başkanvekili Turgay Şahin ile AK Parti Grup Başkanvekili Fahrettin Aksoy rapor hakkında görüş ve önerilerini aktardılar.
 
Meclis üyelerinin rapor üzerindeki sorularını, eleştirilerini ve önerilerini tek tek not alan Başkan Gümrükçüoğlu yaptığı konuşmada, halkın kendilerine yüklediği sorumluluğun bilinci ve idrakiyle, Trabzon'u geleceğe taşıyacak projeleri hazırlayarak takipçisi oldukları ve projeleri gerçekleştirmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Başkan Gümrükçüoğlu, "Büyük projeleri yaparken geleceği, çocuklarımızı, onların da çocuklarını düşünüyoruz. Hep birlikte geleceği inşa ediyoruz" dedi.
 
1868 yılından beri hizmet eden Trabzon Belediyesi'nin son faaliyet raporunu görüştüklerini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, "2014 yılı mahalli seçimlerinden sonra Trabzon Büyükşehir olacak. 2014 yılından sonra faaliyet raporunu gözden geçirme görüşme olarak Ortahisar Belediyesi yapacak. Bugüne kadar hizmet etmiş olan başkanlara, meclis üyelerine, işçilere ve çalışanlara Trabzon halkı adına şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.
 
Belediyenin kendi bütçesi ile dört yıl içerisinde eski para ile116 trilyon 340 milyar TL'lik yatırım yaptıklarını belirten Başkan Gümrükçüoğlu, "Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Çalışmadan,üretmeden, yorulmadan yaşayan milletler önce hürriyetlerini, sonra istikballerini, sonra da istiklallerini kaybederler' şeklindeki veciz sözünü hatırlatarak, Harfiyen hepimiz bu cümlenin altına imza atıyoruz. Her zaman çok çalışacağımızı, üreteceğimizi, hiçbir zaman da yorulmayacağımızı belirtmek istiyorum" şeklinde konuştu.
 
Başkan Gümrükçüoğlu yapılan hizmetlerden dolayı Belediye çalışanlarına ve meclis üyelerine teşekkür etti.
 
Konuşmaların ardından yapılan oylamada belediyenin 2012 yılı faaliyet raporu oy birliği ile onaylandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel