Trabzon esnafına teşvik müjdesi

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu esnafın merakla beklediği teşvik yasasının meclise sunulduğunu belirterek, “Esnafımıza ve yatırımcımıza hayırlı olsun” dedi. Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu esnaf ziyaretlerine Pa

Trabzon esnafına teşvik müjdesi

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu esnafın merakla beklediği teşvik yasasının meclise sunulduğunu belirterek, “Esnafımıza ve yatırımcımıza hayırlı olsun” dedi. 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu esnaf ziyaretlerine Pazarkapı Mahallesinde devam etti.
 
Cumartesi günü sabahın erken saatinde Pazarkapı Mahallesi Bedesten Caddesi’nde bulunan esnafı ziyaret eden Gümrükçüoğlu esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu. Kepenklerini yeni açan esnaf karşılarında Belediye Başkanını görünce oldukça şaşırdılar. Sabah çayını esnaf ile birlikte içen Gümrükçüoğlu esnafın dilek ve şikayetlerini dinledi.
 
Gümrükçüoğlu ziyaretinde esnafa birde müjde vererek, “Genel Merkezimizin davetlisi olarak gittiğim Ankara’da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Faruk Çelik ile birlikte görüşme fırsatı buldum. Sayın Bakan bölgenin beklentilerinin farkında olduklarını ifade ederek 19 Nisan itibari ile esnafımızın merakla beklediği 5084 sayılı teşvik yasasını meclise gönderdiklerini ve kısa süre içerisinde yasalaşacağını belirttiler. Esnafımız için önemli bir uygulama olan teşvik yasası ile bölgemizdeki ticarette yeni bir canlılık olacaktır. Esnafımızın iş kapasitesini arttıracak teşvik yasasının kısa süre içerisinde meclisten çıkacağını ifade etmekten mutluluk duyuyorum. Tüm esnafımıza, yatırımcımıza ve Trabzonumuza hayırlı olsun” diye konuştu.
 
Başkan Gümrükçüoğlu Bedesten Caddesindeki ziyaretlerinde esnafın bölgenin araç trafiğine kapatılması talepleri ile karşılaştı. Gümrükçüoğlu esnafın isteğine karşılık “Bizim için önemli olan esnafımızın iş kaybının olmaması, kazancının artmasıdır. O bakımdan Esnafımızın iş kapasitesini arttıracak her türlü uygulamayı belediye olarak hayata geçirmeye hazırız. Burada önemli olan caddenin araç trafiğine kapatılması için bölge esnafımızın ortak bir karara varmasıdır. Konu ile ilgili ortak bir sonuca varmak ve en doğru kararı almak için iş yeri sahiplerimizle bir toplantı düzenlemeye hazırız. Yapılacak olan bu toplantı sonucunda alınan kararı belediye olarak uygulamaya hazırız” diye ifade etti.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel