Trabzon esnafına KOSGEB kazığı

 Genel Destek Projesi kapsamından yararlanan küçük ölçekli 155 işletmeye yönelik çalışma yapan KOSGEB, ekonomik krize takıldı. Geçtiğimiz yıl paralarını 11 ay geç alan esnaf ise "Geçtiğimiz yıl yaşadığımız sorunlar bu yıl da devam ederse iş yerlerini kapa

Trabzon esnafına KOSGEB kazığı

 

Genel Destek Projesi kapsamından yararlanan küçük ölçekli 155 işletmeye yönelik çalışma yapan KOSGEB, ekonomik krize takıldı. Geçtiğimiz yıl paralarını 11 ay geç alan esnaf ise "Geçtiğimiz yıl yaşadığımız sorunlar bu yıl da devam ederse iş yerlerini kapatmak zorunda kalacağız" ifadelerini kullandılar. 
 
Yaşanan krizin ardından KOSGEB yetkilileri ise, ödenekle ilgili sıkıntı yaşandığı doğrularken suçu 2 bin lira karşılığında proje yazanlara buldular. Yetkililer, KOSGEB’e müracaat eden kişilere ödenek geldiğinde ödeme yapacaklarını belirterek, bazı projecilerin ise 'paranızı peşin alacaksınız' diyerek vatandaşı dolandırdıklarını iddia ettiler. TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu ise, "Girişimciler bizim için çok önemli ve bunlara mutlaka destek verilmesi gerekiyor. Daha önce biriken borçlar olmuştu ancak bu borçlar daha sonra kapandı. Bu konu hakkında bize gelen dosyaları da hemen incelemeye alarak elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel