Trabzon esnafına çözüm süreci anlatılıyor

 AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte mahalleleri ve beldeleri ziyaret ederek çözüm sürecini anlatıyor.  AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, beraberindeki partililerle bir

Trabzon esnafına çözüm süreci anlatılıyor

 

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte mahalleleri ve beldeleri ziyaret ederek çözüm sürecini anlatıyor. 
 
AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, beraberindeki partililerle birlikte Boztepe ve Yenicuma mahallesi ile Akyazı beldesini ziyaret etti.
 
Ziyarette esnaflarla sohbet ederek AK Parti’nin 11 yıllık çalışmalarının yer aldığı kitapları hediye eden Altunbaş, “Bu gün teşkilat olarak mahalle gezilerimize devam ediyoruz. Esnaflarımızla, kıraathanelerdeki vatandaşlarımızla hem sohbet, hem de onların temennilerini almak üzere programlara daha önceden başlamıştık, onu gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda, partimizin 11 yıllık çalışmalarının yer aldığı hizmet kitapçığımızı dağıtıyoruz. Hem vatandaşlarımızı bu konularda bilgilendirmek, hem de programlarımızı gerçekleştiriyoruz. Parti olarak bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. AK Parti’nin farkı buradadır. Sadece seçim zamanlarında değil her dönem vatandaşın sıkıntılarını dinliyoruz” dedi.
 
Mahalle gezintilerinin sürekli olarak devam edeceğini belirten Altunbaş, “Mahalle gezilerimiz sürekli olarak devam edecek. Bizler siyaseti seçim dönemlerinde değil sorunları çözmek için yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızla birlikte olmaya çalışıyoruz, onların Trabzon adına yapılacak olan çalışmalarda fikrini almak istiyoruz. Hem yerelde hem de genelde olan çalışmalar ve sorunlar hakkında onların görüşlerini alıyoruz. Sürekli milletin içinde olduklarını dile getirerek, her hafta mahallelere, köylere ziyarette bulunduklarını ve vatandaşların derdini, sıkıntılarını dinleme ve bunları merkeze taşımada köprü görevi görüyoruz” şeklinde konuştu.
 
Türkiye'de yıllardır devam eden terör sorununu bitirmek, Türkiye'ye çağ atlatmak ve Türkiye'nin kabuklarını kırması için çözüm sürecinin başlatıldığını dile getiren Altunbaş, “Sürec Türkiye için büyük bir fırsat ve bu fırsatı sonuna kadar götürmek isteyen bir iktidar var. 30 yıldır devam eden bu kanı, bu gözyaşını durdurmak için birilerinin inisiyatif kullanması gerekiyordu, birilerinin bu duruma son vermesi gerekiyordu. Allah'a hamd olsun yıllardır binlerce insanımızı yitirdiğimiz bu sorunu çözmek AK Parti'ye nasip oluyor. İnşallah hiçbir aksilik çıkmadan, sizlerin de desteğini alarak bu soruna bir son vereceğiz. Üstelik her iki muhalefetin karşı çıkmasına, insanların zihnini karıştırmasına rağmen biz tüm gayreti gösteriyoruz.
 
Bizim kırmızıçizgilerimiz, milletimizin kırmızıçizgileridir. Milletimizin kabul etmediği, onay vermediği hiçbir girişimde bulunmayız. Şehitlerimizin ruhunu incitecek, şehit ailelerini incitecek hiçbir icraatta bulunmayız. Terör sorununun çözülmesinin Türkiye'nin bölgesinde lider ülke olmasını, kişi başına düşen milli gelirimizin 10 bin dolarlardan 20 bin dolarlara çıkmasını istiyorsak bu sorunu çözmeliyiz. Düşünün teröre harcadığımız parayı çiftçimize, memurumuza, emeklimize harcasak, yatırıma dönüştürsek Türkiye bir Türkiye daha olur" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel