Trabzon Erdoğdu Yolu asfaltlandı

Trabzon Belediyesi ile Karayolları tarafından genişletme çalışmaları devam eden Erdoğdu yolunda Atapark ile İsmetpaşa İlköğretim okulu arasındaki bölümün asfaltlama çalışmaları tamamlandı.2014 yılı sonunda tamamlanması planlanan Erdoğdu Yolu güzergâhında

Trabzon Erdoğdu Yolu asfaltlandı

Trabzon Belediyesi ile Karayolları tarafından genişletme çalışmaları devam eden Erdoğdu yolunda Atapark ile İsmetpaşa İlköğretim okulu arasındaki bölümün asfaltlama çalışmaları tamamlandı.

2014 yılı sonunda tamamlanması planlanan Erdoğdu Yolu güzergâhında bulunan 173 parselin kamulaştırmasının ardından yıkım, genişletme ve altyapı çalışmaları tamamlanan bölümlerin asfaltının serilmesi vatandaşlar ve dolmuş esnafı tarafından taktirle karşılandı.  
 
Atapark ile Ahi Evren Kalp Damar Hastalıkları Hastanesi arasında çift gidiş geliş olarak planlanan 3 km. uzunluğundaki Erdoğdu Yolu'nun yapımı büyük bir hızla devam ediyor. Erdoğdu Yolu'nun bitirilmesiyle kuzey - güney kuşaklamasında bulunan mahalleler ile merkez köylerin trafik problemi de çözülmüş olacak.
 
Hak sahiplerine bugüne kadar 52 milyon 249 bin TL ödenen Erdoğdu Yolu'nun Kanuni Bulvarı güzergâhı bölümüyle çakışan 15 binanın ise kamulaştırılması için gerekli işlemleri ise devam ediyor. 
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Erdoğdu Yolu'nda yapım ve yıkım işlemlerinin planlandığı şekilde devam ettiğini kaydederek, "Trabzon için en öncelikli projelerden birisi olan Erdoğdu Yolu'nda kamulaştırmalar tamamlanırken, yıkım ve yapım çalışmaları aynı anda devam ediyor. Yıkım ve altyapı çalışmaları tamamlanan Atapark ile İsmetpaşa İlköğretim Okulu arasında kalan bölümün asfaltlanması tamamlandı.
 
Çift gidiş-geliş olarak planladığımız Erdoğdu Yolu tamamlandığında kentimizin önemli ulaşım sorunlarından biri tamamlanmış olacak. Biz bu yolun 2014 yılı sonuna kadar bitirileceği sözünü verdik. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım'a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Erdoğan Bayraktar'a, milletvekillerimize, Karayolları Genel Müdürümüz Cahit Turhan'a, Karayollarında bu yolun yapımı için gayret gösteren tüm personele ve yüklenici firma yetkililerine teşekkür ediyoruz" dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel