Trabzon Emniyeti'nde tokat iddiası

Geçtiğimiz gün Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne saat 12:00 sıralarında arkadaşı ile birlikte ehliyetini almak üzere giden S.K. (19) isimli genç vatandaş, emniyet müdürlüğü girişinde bulunan polis noktasından aceleyle geçip işlemlerini yaptırmaya gitti.Ancak i

Trabzon Emniyeti'nde tokat iddiası

Geçtiğimiz gün Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne saat 12:00 sıralarında arkadaşı ile birlikte ehliyetini almak üzere giden S.K. (19) isimli genç vatandaş, emniyet müdürlüğü girişinde bulunan polis noktasından aceleyle geçip işlemlerini yaptırmaya gitti.

Ancak işlem noktasında saatin öğlen paydosuna denk gelen 12:00 olması dolayısıyla geri çevrilen genç vatandaş, emniyet müdürlüğü girişinde bulunan polis noktasında görevli R.Ş. (53) isimli polis memurunun “Koştunuz da ne oldu, bir yere mi yetiştiniz?” şeklindeki cevabıyla karşılaştı. 

Bu sırada S.K. isimli gencin arkadaşı olan E.A. (20), S.K.’ye “Biz s....n keyfinden geldik sanki” şeklinde çıkışta bulundu. 

Bu sözleri duyan R.Ş. (53) isimli polis memuru sözleri üstüne alınarak, “Biz sizin s.....n keyfinden mi buradayız ?” şeklinde hakarette bulunarak, S.K. isimli vatandaşa tokat attı. 

Bu iddia ile gençler Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulundular.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel