Trabzon emniyetinde amir kavgası

Trabzon Emniyetinde 17 Aralık Operasyonlarının ardından çok sayıda görev değişikliği meydana gelmişti. Emniyet Müdürü Murat Köksal çok sayıda görev yeri değişikliği yapmış ve ilk olarak Beşikdüzü Emniyet Müdürü Kemal Arısoy'u yardımcısı yapmıştı.Vekil Arı

Trabzon emniyetinde amir kavgası

Trabzon Emniyetinde 17 Aralık Operasyonlarının ardından çok sayıda görev değişikliği meydana gelmişti. Emniyet Müdürü Murat Köksal çok sayıda görev yeri değişikliği yapmış ve ilk olarak Beşikdüzü Emniyet Müdürü Kemal Arısoy'u yardımcısı yapmıştı.

Vekil Arısoy ayağının tozuyla birlikte Kaçakçılık ve Organize suçlar şube Müdürlüğünü basarak ellerindeki dosyaları ve telefon kayıtlarını istediği öğrenildi. Arısoy'un bu istediğine o dönem şube müdürü olarak görev yapan Mustafa Bulut, " yetkiniz yok" diyerek karşılık verdi. Bu durumun üzerine iki arasında kavga çıktı.

Trabzon'a gelen iki müfettiş olayla ilgili inceleme başlattı. Bulut ve olay esnasında şube'de bulunanların ifadesi alındı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel