Trabzon Emniyetin'de 2 dalga mı?

17 Aralık Operasyonu sonrası Türkiye'nin genelindeki yapılanmalara dönük yapılan operasyonlar kapsamında Trabzon'da üst düzey amir ve memurlar görevden alınmış 275 memrun ise görev yerleri değiştirilmişti. Trabzon'da yapılan operasyonlar ise; ağırlıklı ol

Trabzon Emniyetin'de 2 dalga mı?

17 Aralık Operasyonu sonrası Türkiye'nin genelindeki yapılanmalara dönük yapılan operasyonlar kapsamında Trabzon'da üst düzey amir ve memurlar görevden alınmış 275 memrun ise görev yerleri değiştirilmişti. Trabzon'da yapılan operasyonlar ise; ağırlıklı olarak ise KOM şubesine olmuştu. görev yerleri değişen Amirler ise Bölge idare mahkemelerine giderek itirazda bulunarak geri dönmek için dava açmıştı.

Bu olayların ardından Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal, emniyet için operasyonlara devam etmek için frene basmayarak devam etmek istediği öğrenildi. Emniyet içerisinde ikinci bir rotasyon yaparak yeniden bir görev değişikliği yapmak için harekete geçen Köksal'a Bu sefer Trabzon Valisinin izin vermediği öğrenildi. İlçelerde bulunan bazı isimleri merkeze merkezdeki bazı isimleri ise ilçelere göndermek istediği ileri sürüldü. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler