Trabzon Emniyeti Sizi Bekliyor

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, bir süre önce kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Beşikdüzü Emniyet Müdürü Fevzi Taş'ın ailesi için yardım kampanyası başlattı. Emniyet Müdürü Ertan Yavaş'ın girişimleri üzerine 7 Haziran'da halı sahada futbol oynayıp evine g

Trabzon Emniyeti Sizi Bekliyor
Trabzon Emniyet Müdürlüğü, bir süre önce kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Beşikdüzü Emniyet Müdürü Fevzi Taş'ın ailesi için yardım kampanyası başlattı.
 
Emniyet Müdürü Ertan Yavaş'ın girişimleri üzerine 7 Haziran'da halı sahada futbol oynayıp evine gittikten sonra kalp krizi sonucu vefat eden Fevzi Taş'ın (41) ailesine yardım için 3 kişilik kurul oluşturuldu.
 
Bu kuruldakiler adına Ziraat Bankası'nda hesap açtıran Trabzon Emniyet Müdürlüğü, bir yıl devam edecek kampanyada toplanacak parayla Fevzi Taş'ın eşi ve çocuklarına bir daire almayı amaçlıyor.
 
Kalp krizi sebebiyle öldüğü anlaşılan Nevşehirli Fevzi Taş'ın evli ve 3 çocuk babası idi. 
Fevzi Taş için başlatılan yardım kampanyasına katılmak isteyenlerin Ziraat Bankası'nda açılan ziraat bankası valilik şubesi TR90 000 100 1477 5051 5360 5005 Küçük Ali KARACA adına yatırca bilirsiniz. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel