Trabzon Emniyet’i Eğitim Aldı

 Trabzon Belediyesi İtfaiye müdürlüğü ekipleri tarafından, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Personeli’ne emniyet binasının boş bir alanında yangın anında ne yapılması konusun da itfaiye ekipleri tarafından eğitim verildi.Trabzon Belediyesi  itfaiye müdürlüğünde

Trabzon Emniyet’i Eğitim Aldı

 

Trabzon Belediyesi İtfaiye müdürlüğü ekipleri tarafından, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Personeli’ne emniyet binasının boş bir alanında yangın anında ne yapılması konusun da itfaiye ekipleri tarafından eğitim verildi.

Trabzon Belediyesi  itfaiye müdürlüğünde görev yapan İtfaiye çavuşu Emir Uzun, yangın esnasında söndürme ve kurtarma eğitimi ile ilgili emniyet mensuplarına önemli ölçüde eğitimler verdi.

Uzun şöyle konuştu, “Polisler evlerinde, çalışma ofislerinde, araçlarında ve her zaman karşılaşabilecekleri yangın anında ne yapmaları konusunda  uygulamalı eğitim verilmesi ve Trabzon Emniyet müdürlüğüne bağlı polislerin yangın esnasında söndürme ve kurtarma konularında, yangın oluşunca söndürme ve kurtarma aşamalarında, önemli ölçüde bilgiler verildi.Yangın sonrasın da biz olay yerine gelip, gerekli çalışmamızı yaparken, yangını nasıl söndürebiliriz, ilk müdahaleyi nasıl yaparız  bilmiyorsanız, evin veya iş yerinizdeki kapıyı kapatıp, kendinizi dışarı çıkarın. İlk müdahaleyi biliyorsanız uygulayın”  Daha sonra polisler yangın söndürme uygulaması gerçekleştirip bilinçlendirildiler.Eğitim sonrası polisler, yangını söndürme uygulaması yaptılar.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler