Trabzon eğlenmeye hazır

Trabzon Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen 21. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivali kapsamında yapılacak olan sokak basketbolu ve voleybol turnuvaları başlıyor.Akçaabat Belediyesi tarafından 20-25 Temmuz tarihlerinde 21.'si düzenle

Trabzon eğlenmeye hazır

Trabzon Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen 21. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivali kapsamında yapılacak olan sokak basketbolu ve voleybol turnuvaları başlıyor.

Akçaabat Belediyesi tarafından 20-25 Temmuz tarihlerinde 21.'si düzenlenecek olan Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivali kapsamında yapılacak sokak basketbolu ve voleybol turnuvaları 2 Temmuz Cumartesi günü başlayacak. Festival gününe kadar devam edecek olan sokak basketbolu turnuvasına 7 takım, voleybol turnuvasına ise 10 takım katılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel