Trabzon doktorları değişim diyor

Trabzon Tabip Odası Seçimlere gidiyor. Seçimlerde mevcut yönetime karışı bir grup doktor "Değişim Gurubu" adını verdikleri bir oluşum ile yönetime talip olduklarını dile getirdi. Bu hareketin öncüsü guruba destek veren doktorların ortak kararı ile  Dr. Ah

Trabzon doktorları değişim diyor
Trabzon Tabip Odası Seçimlere gidiyor. Seçimlerde mevcut yönetime karışı bir grup doktor "Değişim Gurubu" adını verdikleri bir oluşum ile yönetime talip olduklarını dile getirdi. Bu hareketin öncüsü guruba destek veren doktorların ortak kararı ile  Dr. Ahmet Rıza Güner, Bu yıl her zamankinden canlı ve katılımcı geçeceğe benziyor Trabzon Tabip Odası seçimleri. Zira birden çok aday listesi mevcut, hararetli çalışmalar, seçim kulisleri yapılıyor. Seçimde yönetime aday olanlardan biri de bizi "Değişim Gurubu" diyor. 
 
Çözüm üreteceklerini ifade eden Güner, “ Ülkemizin içinde bulunduğu koşullara benzer bir karmaşa içerisinde bulunan sağlık camiasının sorunlarına çözüm üretmek düşüncesi ile aday olduklarını belirterek çok ciddi hak kayıplarına uğrayan,  şiddete maruz kalarak zarar gören, örneği görülmemiş hukuksal uygulamalar ile tazminatlar ödemek zorunda kalan ve ne yazık ki hizmet vermeye çalışırken yaşamlarını yitirerek zaman içerisinde sistemin en büyük kaybedeni sağlık çalışanları olduğu” belirtilmiş."ifade ediyor.
 
Güner, ""Değişim Grubu" tüm bunların bilincinde olduklarını 04 Mayıs 2014, Pazar günü yapılacak seçimlerde; Tabip Odası yönetiminde, özveri ile zamanını ayıracak dinamik ve süreç konusunda deneyimli adaylarıyla görev talep ettiklerini, kimseyi ötelemeden güç birliği içinde tüm hekimlerin katılımı ile Tabip Odasını etkin bir şekilde çalıştırmaya söz verdiklerini ifade ediyorlar."dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel