Trabzon dev zirveye hazırlanıyor!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve Doğu Karadeniz İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ü makamında ziyaret ederek 17-19 Ekim tarihleri arasında Trabzon’da 3.’sü düzenlenecek olan İp

Trabzon dev zirveye hazırlanıyor!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve Doğu Karadeniz İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ü makamında ziyaret ederek 17-19 Ekim tarihleri arasında Trabzon’da 3.’sü düzenlenecek olan İpekyolu İşadamları Zirvesi hazırlık çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu. 

TTSO Başkanı Hacısalihoğlu ve DKİB Başkanı Gürdoğan’dan, 3. İpekyolu İşadamları Zirvesi çalışmaları kapsamında Zirve hazırlıkları konusunda bugüne kadar yapılan çalışmaları dinleyen Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, 3. İpekyolu İşadamları Zirvesi’nin en iyi şekilde gerçekleşmesi için el birliği ile şehrin bütün kurumlarının çalışacağını ifade etti. Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, “3. İpekyolu İş Adamları Zirvesinin şehrimizde en iyi şekilde gerçekleşmesi konusunda Trabzon Valiliği olarak elimizden gelen katkıyı koyacağız. “dedi.

17-19 Ekim 2014 tarihlerinde tarihi İpekyolu hinterlandı ve Karadeniz Ekonomik İşbirliği ülkeleri başta olmak üzere 21 ülkeden bakan, üst düzey bürokrat ve firma temsilcisinin katılımı ile 3. İpekyolu İşadamları Zirvesi düzenleniyor. İlki 2008 yılında, ikincisi 2011 yılında Trabzon’da gerçekleşen zirvenin geçen süreçte; ülkelerarası sosyal kültürel ve ağırlıklı olarak ekonomik işbirliği olanaklarının geliştirilmesinde önemli etkileri olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel