Trabzon deniz üstü destek istiyor

Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği (TSİGİAD), Başkanı Emre Aksoy her hafta olağan olarak yaptıkları dernek toplantısına Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Trabzon Şube Başkanı Mehmet Atmaca ve yönetim kurulu üyelerini kabul edere

Trabzon deniz üstü destek istiyor

Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği (TSİGİAD), Başkanı Emre Aksoy her hafta olağan olarak yaptıkları dernek toplantısına Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Trabzon Şube Başkanı Mehmet Atmaca ve yönetim kurulu üyelerini kabul ederek, TSİGİAD olarak başlattıkları deniz üssü projesine destek istediler. TÜMSİAD Trabzon Şube Başkanı Mehmet Atmaca ise Trabzon’a fayda sağlayacak olan projeye dernek olarak destek vereceklerini söyledi.

 

Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği (TSİGİAD), Başkanı Emre Aksoy her hafta olağan olarak yaptıkları dernek toplantısına Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Trabzon Şube Başkanı Mehmet Atmaca ve yönetim kurulu üyelerini kabul ederek, TSİGİAD olarak başlattıkları deniz üssü projesine destek istediler. TÜMSİAD Trabzon Şube Başkanı Mehmet Atmaca ise Trabzon’a fayda sağlayacak olan projeye dernek olarak destek vereceklerini söyledi. Atmaca TSİGİAD’ı ziyaretinde yaptığı konuşmada derneklere yabancı olmadıklarını belirterek, “Son dönemlerde derneklerin çok yaygınlaşması bir kopukluk sağladı. Türkiye’de bir derneğe üye olanlar başka derneklere üye olmuyor. Ama olması lazım. Bu derneklerin artması ülkeye çok fayda sağlıyor. Biz bu derneklerin artmasını çok istiyoruz” dedi. TSİGİAD’ın deniz üssü projesine destek vereceklerini ifade eden Atmaca, şahıs ve kurum adına TSİGİAD’ın yanında olacağını söyledi.

 

Dünya coğrafyasına yayılacağız

 

TSİGİAD Başkanı Emre Aksoy, dernek olarak dünya coğrafyasına yayılacaklarını ifade ederek, İstanbul Merkeze bağlı bir dernek olarak çalışmaktansa dünya coğrafyasına yayılmayı hedeflediklerini söyledi. Deniz üssü projesine yoğunlaştıklarını ifade eden Aksoy, “Bunun için Trabzon’daki herkesin desteğini istiyoruz. Biraz daha işi kucaklayıp bu projeyi Trabzon’a kazandırmak istiyoruz. Bu proje 5 bin acemi askerin eğitim göreceği bir amirallik projesi ve Trabzon’a çok ciddi katkısı olacak” diye konuştu. Derneklerin var oldukça Trabzon’un bir araya geleceğini kaydeden Aksoy, proje için yazılı dilekçeyle Deniz kuvvetlerinden randevu alarak durumu ileteceklerini bunun için Trabzon’daki herkesin desteğinin olması gerektiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler