Trabzon Değirmendere'de feci ölüm

 Trabzon’da bir cam atölyesinde çalışan bir genç bir mağazanın camını değiştirirken camın kırılarak üzerine düşmesi ve şah damarını kesmesi sonucu hayatını kaybetti.  Edinilen bilgiye göre, Değirmendere Mahallesi’nde bir cam atölyesinde çalışan Ersan Terz

Trabzon Değirmendere'de feci ölüm

 

Trabzon’da bir cam atölyesinde çalışan bir genç bir mağazanın camını değiştirirken camın kırılarak üzerine düşmesi ve şah damarını kesmesi sonucu hayatını kaybetti. 
 
Edinilen bilgiye göre, Değirmendere Mahallesi’nde bir cam atölyesinde çalışan Ersan Terzi (23) mağazanın camını değişirken, cam kırılıp üzerine düştü. Şah damarı kesilen Terzi, hastaneye kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti. Akçaabat ilçesi Doğanköy nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Terzi'nin bir süre önce askerden geldiği ve bekar olduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel