Trabzon dans sporlarında 6. oldu

 Türkiye Dans Sporları Federasyonu’nun düzenlediği 2011-2012  Türkiye Kulüplerarası Dans Sporu (Latin-Standart) yarışmaları sonuçlandı.Sezon içerisinde 6 ayrı ilde yapılan ve oldukça zevkli ve çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda,  ülkemizdeki 29 kulüp a

Trabzon dans sporlarında 6. oldu

 

Türkiye Dans Sporları Federasyonu’nun düzenlediği 2011-2012  Türkiye Kulüplerarası Dans Sporu (Latin-Standart) yarışmaları sonuçlandı.

Sezon içerisinde 6 ayrı ilde yapılan ve oldukça zevkli ve çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda,  ülkemizdeki 29 kulüp arasından Trabzon Dans Sporları Kulübü bu sezonu Türkiye 6. Olarak tamamladı.

Eskişehir’de düzenlenen Türkiye şampiyonası kupa töreninde 6.lık kupasını Trabzon Dans Sporları  kulübü adına bu sporun önemli isimi, Başhakemlerden  İsmet Müftüoğlu aldı. 2009 yılı içerisinde  kurulan, Kulüp Başkanlığını Meltem Atagün‘ün yaptığı Trabzon-Dans Sporları Kulübü ,Sanat Merkezi bu kısa sürede birçok lisanslı sporcular yetiştirmiş ve Trabzon adına 2. Türkiye Kulüpler arası  Şampiyonalık kupasını getirmiştir.Çeşitli kategorilerde birinciliklerinde bulunan Trabzon dans spor okulunda,değişik kategorilerde  yaklaşık 50 yarışmacı  Dans sporcusu bulunuyor.Kulübün Başkanı Meltem Atagün ve Antrenörleri Nahide Çağlar ve Serkan Ersöz “ 3 yıl gibi bir zaman zarfında,yıl içerisindeki yarışmalarda toplanan puanlarla Türkiye 6. Olmak gerçekten çok önemliydi. Trabzon kentini Dans Sporu  alanında başarılarıyla temsil etmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşattığımıza inanıyoruz. Kulübümüz diğer yetkililerini ve sporcularımızı vede velilerimizi gönülden tebrik ediyor,emeği geçen ve bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz.”

Öte yandan, önümüzdeki sezon öncesi,1 nolu Beşirli mahallesindeki yeni  İdari bina ve salonlarında ön hazırlıklara başlayan  Trabzon Dans Sporları Sanat Merkezi sporcularına zaman zaman, İstanbul’dan gelip,giden Türkiye Büyükler şampiyonu Erhan kuş ve Seda Arıgül çifti de özel dersler veriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler