Trabzon Çukurçayır'da silahlı kavga

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Çukurçayır Mahallesinde 3 kişi arasında yaşanan tartışmada silah konuştu. Edinilen bilgiye göre; bir mağazada tartışmaya başlayan B.Ç ile C.D arasındaki tartışma daha sonra yerini silaha bıraktı. B.Ç,

Trabzon Çukurçayır'da silahlı kavga

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Çukurçayır Mahallesinde 3 kişi arasında yaşanan tartışmada silah konuştu. Edinilen bilgiye göre; bir mağazada tartışmaya başlayan B.Ç ile C.D arasındaki tartışma daha sonra yerini silaha bıraktı. B.Ç, belinden çıkardığı silah ile C.D’ye üç el ateş etti.

Mağazada yaralanan C.D, 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken iki bacağından da yaralandığı öğrenildi. Trabzon Emniyet müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri mağaza da yapmış olduğu çalışmada 2 adet boş mermi kovanını muhafaza altına aldı.

Olay yerinden kaçan B.Ç’nin bulunması için çalışma başlatıldığı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel