Trabzon Çömlekçi'de olay!

Trabzon'un Çömlekçi Mahallesi Yalı Caddesi'nde bu akşam saat 18:15 sıralarında meydana gelen olayda Halil Kaya (53) bıçakla yaralandı.Haber61'in edindiği bilgiye göre Çömlekçi'de köpek besleme nedeniyle aralarında olumsuzluk yaşanan Halil Kaya, Y. E. Y. v

Trabzon Çömlekçi'de olay!

Trabzon'un Çömlekçi Mahallesi Yalı Caddesi'nde bu akşam saat 18:15 sıralarında meydana gelen olayda Halil Kaya (53) bıçakla yaralandı.

Haber61'in edindiği bilgiye göre Çömlekçi'de köpek besleme nedeniyle aralarında olumsuzluk yaşanan Halil Kaya, Y. E. Y. ve N. T. isimli iki kişi tarafından bıçakladı.

Kuyruk sokumu bölgesinden bıçakla yaralandığı öğrenilen şahıs Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı.

OLAYIN NEDENİ NE?

Haber61'in edindiği bilgiye göre, olayın nedeni bir köpek. "Lütfen burada köpek beslemeyin" diye uyarıda bulunan Halil Kaya'yı Y.E.Y. ve N.T. isimli şahıslar bıçakladı. Halil Kaya hastaneye kaldırıldı.

YAKAYI NASIL ELE VERDİLER?

Olay yerine gelen Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri olayı kısa sürede aydınlattı. Kaçarken olay yerinde cep telefonlarını düşüren Y. ile T. emniyet ekiplerinin işini rahatlattı ve olayın kısa sürede aydınlanmasını sağladı. Emniyet ekipleri kendilerinin polis olduğunu belli etmeden, "Burada birileri telefonlarını unutmuş ne yapalım, nereye bırakalım?" sorusuna bir vatandaş "garaja bırakın oradan alırlar" cevabını verdi. Ve polisin tuzağı burada işe yaradı.

Bir süre sonra telefonlarını düşürdüklerini fark eden Y. ile T. garaja geldiler ve anında polis tarafından enselendiler.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber: Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler