Trabzon çok zor durumda

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’da yatırımlar durdu özellikle bir senede bölgede geliştirilen yatırımlar ilerlemiyor. Kentsel dönüşümler ortada kalmış durumda. Özellikle Zafer Mahallesi yıkıldı ve Suriye’deki iç savaş gibi bir görüntü ile enkaz şeklinde

Trabzon çok zor durumda

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’da yatırımlar durdu özellikle bir senede bölgede geliştirilen yatırımlar ilerlemiyor. Kentsel dönüşümler ortada kalmış durumda. Özellikle Zafer Mahallesi yıkıldı ve Suriye’deki iç savaş gibi bir görüntü ile enkaz şeklinde bekliyor. Çömlekçi bir taraftan yıkılıyor durumu belli değil.

Trabzon’un geliştirecek fakat bir türlü harekete geçmeyen; Trabzon Lojistik Merkezi, Trabzon Demiryolu, Akçaabat Şinik Sanayi Bölgesi, Trabzon Havalimanı İkinci Pist, Trabzon’a ikinci devlet üniversitesi, Arsin Organize Sanayi geliştirilmesi ve Trabzon Güney Cevre yolu yapımı. Bu projelerin bir tülü tamamlanmıyor yada daha başlanmadı. Haber61 olarak çağrımız Trabzon siyasetine birlik olma zamanı gelmedi mi?

Trabzon bu yatırımları yapma bilmesi için birlik ve beraberlik olması gerektiğini Trabzon Milletvekili Eski Bakan Erdoğan Bayraktar her defasında dile getiriyor. Bayraktar, “ Trabzon’a yatırım gelmesi için birilerini öne çıkması gerek. Bizlerinde onlara destek olması gerek. Trabzonlu olarak birbirime çelme takan değil destek olan bir tavır sergilememiz gerekli.”dedi.

Bayraktar, “ Devlet denetimini artırmalıyız. Siyaset kavgalı iştir ama Trabzon’da bir beraberlik var. Bu birlikteliği de artırmamız lazım. Trabzon’daki birliktelik için basın da önemli. Basının da bize destek vermezi lazım. Önümüzdeki süreçte önemli bir seçim var. Trabzon teşkilatı o bakımdan kendisini çok daha iyi bir şekilde dinamize etmeli, birbirine sarılmalı ve projelerini öne çıkaran konuma gelmesi lazım. Çok daha bilinçlenmemiz lazım. Trabzon’u daha ileriye taşımalıyız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel