Trabzon çok dikkatli olmalı!

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde kuvvetli yağış uyarısı verildi. Meteoroloji Trabzon Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Doğu Karadeniz’de beklenen yağışın Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının mevsim norm

Trabzon çok dikkatli olmalı!

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde kuvvetli yağış uyarısı verildi. 

Meteoroloji Trabzon Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Doğu Karadeniz’de beklenen yağışın Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinden olduğu Doğu Karadeniz’de, rüzgarın batı ve kuzeybatılı yönlerden orta zaman zaman kuvvetli eseceği belirtildi.
 
Doğu Karadeniz iç kesimlerinde beklenilen yüksek sıcaklıklar sebebiyle meydana gelebilecek olan ani kar erimelerinin ve kuvvetli yağışın oluşturabileceği ani sel ve taşkınlara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel