Trabzon çocuk korosu herkesi büyüledi

Trabzon Belediyesi ile TRT Trabzon Radyosu Çocuk Korosu'nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde ortaklaşa düzenledikleri '23 Nisan' konseri büyük ilgi gördü.Kutlamalar çerçevesinde TRT Trabzon Çocuk Korosu’nun Hamamizade İh

Trabzon çocuk korosu herkesi büyüledi

Trabzon Belediyesi ile TRT Trabzon Radyosu Çocuk Korosu'nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde ortaklaşa düzenledikleri '23 Nisan' konseri büyük ilgi gördü.

Kutlamalar çerçevesinde TRT Trabzon Çocuk Korosu’nun Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde verdiği konser salonu dolduranlar tarafından ayakta alkışlandı. Koronun seslendirdiği solo ve şarkılar ilgi ile izlendi.

Konseri Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, eşi Rukiye Öz, Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal, TRT Bölge Müdürü Hüseyin Kantarcı ve çok sayıda sanatsever izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler