Trabzon çiçek açtı

 Trabzon’da havaların mevsim normallerinin üstünde seyretmesi ile açan çiçekler erken gelen baharın müjdecisi oldu.Trabzon’da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üstünde seyretmesi ile baharın müjdecisi erikler, yaseminler, hatta karayemişler şubat

Trabzon çiçek açtı

 

Trabzon’da havaların mevsim normallerinin üstünde seyretmesi ile açan çiçekler erken gelen baharın müjdecisi oldu.

Trabzon’da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üstünde seyretmesi ile baharın müjdecisi erikler, yaseminler, hatta karayemişler şubat ayında çiçek açarak kente bahar havası yaşattı.

Trabzon Belediyesi tarafından kent genelinde dikilen 200 bin adet mevsimlik çiçek havaların ısınmasıyla birlikte bir bir açmaya başladı. Çiçeklerin açmasıyla şehir adeta rengarenk bir görünüme büründü.

Özellikle mevsimlik çiçeklerin dikildiği orta refüjler park ve bahçelerde ortaya çıkan renk cümbüşü vatandaşların beğenisini kazandı. Hava sıcaklıklarının normalin üstünde seyretmesiyle yeşil alanlardaki bakım çalışmalarına aralıksız devam eden Belediye ekipleri vatandaşlardan açan çiçeklere zarar vermemelerini istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler