Trabzon CHP'ye çağrı!

CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu’nun partinin etkin isimlerine yönelik kullandığı “Ouroboros Sendromlular” ifadesi karşısında il eski Başkanı Cafer Hazaroğlu, toplantı istedi. Hazaroğlu, İl Başkanı Yavuz Karan’ı genişletilmiş il divan toplant

Trabzon CHP'ye çağrı!
CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu’nun partinin etkin isimlerine yönelik kullandığı “Ouroboros Sendromlular” ifadesi karşısında il eski Başkanı Cafer Hazaroğlu, toplantı istedi. Hazaroğlu, İl Başkanı Yavuz Karan’ı genişletilmiş il divan toplantısı yapmaya çağırdı. 
 
CHP’DE Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu ile eski il başkanı Cafer Hazaroğlu arasındaki tartışma farklı bir platformda sürecek gibi gözüküyor. Hazaroğlu basın üzerinden artık konuşmayacağını bundan sonra söyleyeceklerini genişletilmiş divan toplantısında dile getireceğini söyledi. CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan’ı genişletilmiş il divan toplantısı yapmaya çağıran Hazaroğlu söylediklerinin arkasında olduğunu bir kez daha tekrarladı. Hazaroğlu, “Söylediklerimin arkasındayım. Söylemem gerekenleri söyledim. Bundan sonra söyleyeceklerimi de daha sonra partinin genişletilmiş divan toplantısında konuşmayı düşünüyorum. İl başkanının bu toplantıyı en kısa zamanda yapması gerekiyor. Bu konunun tartışılmasına zemin hazırlaması gerekiyor. İl başkanı da zaten Volkan Bey’in yanlış yaptığını söyledi. Parti terbiyem bundan daha fazlasını söylemeye imkan vermiyor” dedi. 
 
Bilindiği üzere Canalioğlu CHP’de parti için çalışacak insanlara ihtiyaç olduğunu belirterek, “Kendini birşey zannedip eleştiren insanlara ihtiyacımız yok. Yazımda bu tür insanların kimler olduğunu açıkça belirttim. Gerisini üzerine alanlar düşünsün. Bundan sonra söyleyeceği olan varsa parti teşkilatına gelir, konuşur. Derdini orada anlatır” şeklinde konuşmuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel