Trabzon CHP'den sert mesaj

 CHP Merkez İlçe Başkanlığı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Bize kimse Türkçülükle, Kürtçülükle gelmesin. Biz bütün milliyetçiliği ayaklar altına almış bir iktidarız” sözlerine ilginç bbir şekilde cevap verdi. Parti binasının da içerisinde bulunduğu Tra

Trabzon CHP'den sert mesaj

 

CHP Merkez İlçe Başkanlığı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Bize kimse Türkçülükle, Kürtçülükle gelmesin. Biz bütün milliyetçiliği ayaklar altına almış bir iktidarız” sözlerine ilginç bbir şekilde cevap verdi. Parti binasının da içerisinde bulunduğu Trabzon’un göbeğinde yer alan Suluhan binasının önünden aşağıya asılan afişte ‘Bizim atalarımız Çanakkale’de ve Kurtuluş Savaşın’da milleti ve milliyeti için şehit düştüler.
 
Onun için biz milliyetçiliği ayaklar altına değil, ilkemiz yaparak başımızın üstüne koyduk’ yazarken. Merkez ilçe başkanı Ahmet Kaya’da konu ile ilgili bir de değerlendirmede bulunarak, “Tarihte hiç kimsenin gücü Türk milliyetçiliğini ayaklar altına almaya yetmedi, bugünde yetmeyecektir.
 
Bu milletin ataları geçmişte Çanakkalede, Kurtuluş Savaşın’da verdikleri destansı mücadeleyi kazanarak milliyetlerine sahip çıkmıştır. Bu gün bu ülkenin Başbakanı geçmişteki mücadeleleri adeta yok sayarak Türk milliyetçiliğini de ayaklar altına aldık şeklinde açıklama yapma cesaretini kendinde bulabiliyor. Bu zamana kadar insanların alfgılarına hitap ederek onları etki altına almış olabilirsiniz ancak unutmamak gerekir ki bir insanın milliyeti onun şerefidir. Bu yüzden şerefini ayaklar altına bu millet asla izin vermeyecektir. Kimsenin de gücü Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına almaya yetmeyecektir” dedi.
 
BU MİLLET ŞEREFİNE SAHİP ÇIKAR
 
Örtünün kalktığını ve gerçeklerin ayan beyan su yüzüne çıkmaya başladı diyen Kaya, “İnsanlar artık gerçekleri görmeye başladı. Türk milleti çileden çıkmak üzere. Artık iktidarın aklını başına almasını istiyor. İnsanların etnik kimliğine laf uzatılmayacağını bu yüzden toplumun her kesimininde yöneticilerinde bilmesi gerekir. Biz bu afişi yazarak ortaya koyduğıumuz mesajda çok nettir. Farklı partilere insanımız oy verebilir fakat bu millet farklı bölünmelere, kutuplaşmalara, etnik ayrımcılığa asla izin vermeyecektir. Gerektiği zamanda herkes ierefi olan milliyetçiliğine sahip çıkacaktır. Ben bir Türk’üm ve Türk olmaktan da şeref duyuyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel