Trabzon CHP'den Elektrik kesintisine tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya yaptığı yazılı basın açıklamasında AKSA’ya tepki gösterdi.Trabzon’un Merkez Köylerinde 4 günden beri elektrik olmadığını ve yüzlerce vatandaşın kesilen elektriklerin bir an önce verilmes

Trabzon CHP'den Elektrik kesintisine tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya yaptığı yazılı basın açıklamasında AKSA’ya tepki gösterdi.

Trabzon’un Merkez Köylerinde 4 günden beri elektrik olmadığını ve yüzlerce vatandaşın kesilen elektriklerin bir an önce verilmesi, arızanın giderilmesi için AKSA’yı aradığını söyleyen İlçe Başkanı Kaya açıklamasında “Vatandaş muhatap bulamıyor, bulsa da yeterli personelimiz yok” cevabını alıyor dedi.

Personelin yoksa al kardeşim, böyle bahane olur mu?

AKSA’nın arızanın giderilmesi yönünde talepte bulunan Trabzonlu vatandaşlara verdiği “Yeterli Personelimiz yok” cevabına da tepki gösteren İlçe Başkanı Kaya “Böyle bahane olur mu? Fatura ödemesini az geciktirdiğimizde çabucak elektriğimizi kesen, kesme- bağlama ücretlerini tıkır tıkır alan AKSA taahhüt ettiği hizmetle ilgili bir sorun olduğunda; “Yeterli Personelimiz yok” bahanesine sığınmaya çalışıyor.                                                                   

Gecikmeli ödenen faturalara yaptırım var ancak vatandaşı mağdur etmenin bir karşılığı yok, bahanesi var! Bu nasıl iştir, bu nasıl adalettir?

Özelleştirme öncesi bu işlere TEDAŞ bakardı. Arızaları kısa sürede onararak vatandaşı mağdur etmezdi.” dedi.

Vatandaş şimdi TEDAŞ’ ı mumla arar oldu!

Vatandaşın TEDAŞ’ı mumla arar olduğunada vurgu yapan Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı “Vatandaş TEDAŞ’ı mumla arar oldu Ağır kış şartları ve 4 gün süren elektrik kesintisi ile mağdur olarak çileden çıkan insanlarımız “Elektrikler kesilmesin diye dua ediyoruz” diyor! Çünkü arıza olduğunda kolay kolay yapılmayacağını biliyor artık!

Gerçek şudur ki; Elektrik üretim ve dağıtım şebekelerinin özelleştirilmesi,  halkımız için daha pahalı elektrik ve kalitesiz hizmet olarak geri dönmüştür.

Daha iyi hizmet ve ucuzluk getireceğini söyleyerek; Milletin malı olan TEDAŞ’ ı özelleştirenler, köylerinde 4 gündür elektriği kesik olan Trabzon’u “Marka Şehir” yapmaktan bahsedenler, bu soruna daha ne kadar seyirci kalacaksınız? 

Geleceğimizin karanlık olmaması için, az personelle çok iş yapma gayreti içinde olan ve bu nedenle arızaları zamanında gideremeyen AKSA firmasının yetkililerini daha duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler