Trabzon CHP'de şok! emniyete çağrıldılar

İHaber61 – Haber Merkezi – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genel seçimlerde Trabzon’da vermiş olduğu mitingde 17 ve 25 Aralık operasyonlarına ait olduğu iddia edilen ses kayıtları ve görüntülerini miting alanına hazırlanan

Trabzon CHP'de şok! emniyete çağrıldılar

İHaber61 – Haber Merkezi – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genel seçimlerde Trabzon’da vermiş olduğu mitingde 17 ve 25 Aralık operasyonlarına ait olduğu iddia edilen ses kayıtları ve görüntülerini miting alanına hazırlanan ekranda yayınladığı gerekçesi ile AK Parti tarafından suç duyusunda bulunuldu.

Savcılık tarafından başlatılan soruşturma nedeni ile Trabzon CHP il ve ilçe teşkilatlarının yöneticileri dahil 8 kişi Trabzon Emniyet’i Güvenlik Şube Müdürlüğüne çağrılarak ifadeleri alındığı öğrenildi. Soruşturma Trabzon’da tamamlandıktan sonra Genel Merkez bünyesinde devam edeceği bildirildi.

Emiyete çağrılan isimlerin Mustafa Erdi Çakır, Azmi Üçüncü, Sebahattin Bayrak, Leyla Usta, Ümit Kayaalp, Zeki Çakır, Güzide Uzun ve Faruk Alpşanlı olduğu öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel