Trabzon CHP'de kongre sesleri

Yerel Seçimlerin ardından Trabzon CHP il başkanlığında bir tülü Sulh olmadı. Her seferinde birileri mevcut yönetimi suçlayıcı ifadeler kullanarak istifaya davet etti. CHP, sıralarında şu günlerde en çok konuşulan kulis ise;  CHPli eski belediye başkanı Ra

Trabzon CHP'de kongre sesleri

Yerel Seçimlerin ardından Trabzon CHP il başkanlığında bir tülü Sulh olmadı. Her seferinde birileri mevcut yönetimi suçlayıcı ifadeler kullanarak istifaya davet etti. CHP, sıralarında şu günlerde en çok konuşulan kulis ise;  CHPli eski belediye başkanı Ramız Uzun'ın Trabzon İl Başkanlığına getirilmek istenmesi oldu.

Konu ile alakalı açıklama yapan Uzun ise; konuşmak için çok erken olduğunun altını çizdi ve önümüzdeki günlerde de kongre seslerinin olmadığını ifade etti. Uzun, " Konuşmak için çok erken İl Başkanı devam mı edecek, yeni bir yönetim mi olacak bunlar belli değil. Şuanda konuşmak çok erken olur. Zamanı gelince partimiz kendi il başkanını bulur. CHP'de il başkanı olmak için onurlu bir duruştur bana teklif yaparsalar da hayır demem."ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler