Trabzon CHP'de disiplin sesleri...

Yerel Seçimlerin ardından bir türlü durulmayan Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanlığında İl başkanı Yavuz Karan, tümeni eline alarak partisini sert sulara karşı güvenle korumayı başardı. Yavuz Karan yaptığı son açıklamada partisinde Disipline gidec

Trabzon CHP'de disiplin sesleri...
Yerel Seçimlerin ardından bir türlü durulmayan Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanlığında İl başkanı Yavuz Karan, tümeni eline alarak partisini sert sulara karşı güvenle korumayı başardı. Yavuz Karan yaptığı son açıklamada partisinde Disipline gidecek isimlerin olduğunu söyledi.
 
Karan, " Bazı kişiler disipline sevk edilecek. Bu yönde teşkilatlardan da talep var. Herkes CHP'de değerlidir. Fakat herkesten daha da önemli CHP'dir. CHP'ye yönetici olmanın sorumluluğunu yerine getiremeyenlere asla yer olmayacaktır."dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel