Trabzon 'Çevrenin Sesine' Kulak Verecek

Mart ayında Trabzon genelindeki okullarda öğrencilere çevre bilincini arttıran tanıtım çalışmalarına başlanıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 'Yaşanabilir Marka Şehirler' hedefi doğrultusunda faaliyet gösteren Bakanlığa bağlı çağrı merkezi Alo 181'de

Trabzon 'Çevrenin Sesine' Kulak Verecek
Mart ayında Trabzon genelindeki okullarda öğrencilere çevre bilincini arttıran tanıtım çalışmalarına başlanıyor.
 
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 'Yaşanabilir Marka Şehirler' hedefi doğrultusunda faaliyet gösteren Bakanlığa bağlı çağrı merkezi Alo 181'de ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik eğitim faaliyetleri için özel bir birim oluşturuldu.
 
Söz konusu eğitimlerin ilki geçtiğimiz günlerde Alo 181 hizmet binasında Trabzon Net Koleji çevre timi öğrencilerine verilmişti. Trabzon'da diğer okullara da bu eğitim seminerinin verilmesi hedeflenerek gelecek adına daha bilinçli, nesillerin yetiştirilmesi hedefleniyor.
 
Eğitim kapsamına video sunumları ve görsel slaytlara yer verildiği eğitimlerde öğrencilerin soruları yanıtlanarak beklentileri not alınıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler