Trabzon Büyükşehir Belediyesi

AK Parti Trabzon il Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı bugün saat 10:30 Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde başladı. Trabzon’un tüm il, ilçe, belde ve mahalle temsilcilerinin  yanı sıra Ak Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu,eski milletvekil

Trabzon Büyükşehir Belediyesi

AK Parti Trabzon il Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı bugün saat 10:30 Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde başladı.

 
Trabzon’un tüm il, ilçe, belde ve mahalle temsilcilerinin  yanı sıra Ak Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu,eski milletvekili Kemallettin Göktaş'ın katıldığı Danışma meclisi toplantısına katılan Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu açılış konuşması yapmak için kürsüye davet edildiğinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı olarak anons edildi.
 
Bu anonsun ardından kürsüye gelen Başkan Gümrükçüoğlu, “ Trabzon’un Büyükşehir Belediyesi olması için sevgili Başbakan Recep Tayyip beyin büyük çabaları vardı.  Nihayet Trabzon büyükşehir oluyor. Öz verili çalışmamız ile Trabzon’u vizyon kent haline getirdik. Kentsel dönüşüm çalışmalarımızda dahil yerinde uygulamalar yaparak Trabzon’un çehresini değiştirdik. Büyükşehir’e büyük düşünen Trabzon ile ilk adımımızı atacağız.”dedi  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel