Trabzon büyük gün için süsleniyor

23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında 11. Avrupa Olimpik Gençlik Oyunları’na (EYOF) ev sahipliği yapacak Trabzon, büyük organizasyona sayılı günler kala adeta gelin gibi süsleniyor.49 ülkeden 9 branşta yaklaşık 4 bin sporcu ve idarecinin katılacağı oyunlar

Trabzon büyük gün için süsleniyor

23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında 11. Avrupa Olimpik Gençlik Oyunları’na (EYOF) ev sahipliği yapacak Trabzon, büyük organizasyona sayılı günler kala adeta gelin gibi süsleniyor.

49 ülkeden 9 branşta yaklaşık 4 bin sporcu ve idarecinin katılacağı oyunlar öncesinde kentin çeşitli alt ve üst geçitlerine yapılan giydirmelerle olimpiyat heyecanı daha da artmaya başladı.

Konuyla ilgili bilgi veren EYOF 2011 Tanıtım ve Halkla İlişkiler Direktörü Hayri Güner, organizasyonun daha etkin bir şekilde duyurulması için 2 yıl öncesinden başlattıkları çalışmalara son günlerde hız verdiklerini söyledi.

Trabzon Sahil Devlet Karayolu ile şehir için geçiş güzergahlarında yer alan üst geçitlere oyunlarda yer alan spor branşlarını baz alarak giydirmeler yaptıklarını belirten Hayri Güner; “Burada hedef, hem tanıtım hem de hangi branşların bulunduğunu kamuoyuna anlatmak. Türkiye’de ilk olacak olimpiyatı ve bunun heyecanını kendimiz ne kadar hissediyorsak, halka da bunu aşılamak istiyoruz. Bunu yaparken hedef kitlemiz sadece sporu bir yaşam biçimi haline getirmiş olan Trabzon halkı değil, kara, deniz ve havayolunu kullanan başka il ve ülkelerden gelenlerdedir. Bunun içinde Trabzon Havalimanı ve liman civarlarına da giydirmeler yaptık” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel