Trabzon Bunu Hak Etmiyor

Trabzon’un Gazipaşa Mahallesinde bulunan eski olgunlaşma enstitüsü kaderine terk edildi.Gazipaşa Mahallesinde bulunan Cumhuriyet lisesi bahçesindeki tarihi okullu görenlerin yüreği burkuluyor.  Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından atıl duruma bırakıl

Trabzon Bunu Hak Etmiyor

Trabzon’un Gazipaşa Mahallesinde bulunan eski olgunlaşma enstitüsü kaderine terk edildi.

Gazipaşa Mahallesinde bulunan Cumhuriyet lisesi bahçesindeki tarihi okullu görenlerin yüreği burkuluyor.  Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından atıl duruma bırakılan okul mahalle de yaşayan gençler tarafından tahrip ediliyor. Okulun camlarını kıran gençler korunaksız okulun içerisine girerek zarar veriyor.

Bir dönem Kız meslek lisesi olarak da görev yapan okul 15 yıl önce bir sınıfında yangın çıkmış ve Trabzon itfaiye tarafından söndürülmüştü. Okul bu şekilde kaderine terk edilirse koca bir tarih yok olacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel