Trabzon Boztepe’de yarı çıplak bir tarzan

Trabzon’un Esentepe mahallesi Boztepe eteklerinde ağaçların arasında bir vatandaş yarı çıplak bir vaziyette Esentepe Mahallesinde yapılan yeni binalara keyif pozu verdi.Mahalle sakinlerinin ifadelerine göre kimliği belirsiz kişinin her gün sabah saat 10.0

Trabzon Boztepe’de yarı çıplak bir tarzan

Trabzon’un Esentepe mahallesi Boztepe eteklerinde ağaçların arasında bir vatandaş yarı çıplak bir vaziyette Esentepe Mahallesinde yapılan yeni binalara keyif pozu verdi.

Mahalle sakinlerinin ifadelerine göre kimliği belirsiz kişinin her gün sabah saat 10.00 sularında aynı yere gelerek karşı binada bulunan bina sakinlerine yarı çıplak poz veriyor. Bina sakinleri durumdan rahatsız olunca Esentepe Mahalle muhtarına olayı anlatması üzerine Muhtar Mustafa Ayvaz durumu 155 ekiplerine bildirerek yardım istedi.

Ayvaz Haber61.NET muhabirine yaptığı açıklamada “ sabah durumu polis ekiplerine bildirdik kimliği belirsiz bu kişi bizim mahallemizden de değil. Kimsede tanımıyor. Gelen polis ekipleri bir şey yapmadan geri döndü. Oranın Jandarma bölgesi olduğunu ifade ettiler. Gördüğünüz üzere adam orada durmuş sanki bizimle dalga geçiyor.”dedi.

Yanına gitmeye kalkışınca kaçtığını belirten Mustafa Ayvaz, “ biz mahalleli olarak adama müdahale edelim dedik. Yanına yanaştığımız zaman adam kaçıyor. Daha öncede bu adamın oraya gelerek bu davranışları sergilediği yönünde şikayet alıyorduk fakat o kadar takip etmemize rağmen rast gelmiyorduk.  Şimdi ortaya çıktı. Hem de bu sefer bizimle alay ediyor.”şeklinde konuştu.

Haber61 muhabirinin kendisine fotoğraf çektiğini fark eden kimliği belirsiz kişi yaktığı sigara elinde ve belden aşağısı yarı çıplak keyif pozu verdi. 

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ / Haber61.NET 

1.20121105151034.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel