Trabzon Bölgesel Ticaretin merkezi oluyor

Müsatakil Sanayi ve İş adamlar derneği'nin sektör kuralları ve iş geliştirme komisyonu ile gerçekleştirilen bölgesel toplantıların 2. Trabzon'da. Bölge bulunan firma sahipleriyle Cumartesi günü KTÜ Osman Gazi kongre merkezinde toplantı yapılacak.Toplantı

Trabzon Bölgesel Ticaretin merkezi oluyor

Müsatakil Sanayi ve İş adamlar derneği'nin sektör kuralları ve iş geliştirme komisyonu ile gerçekleştirilen bölgesel toplantıların 2. Trabzon'da. Bölge bulunan firma sahipleriyle Cumartesi günü KTÜ Osman Gazi kongre merkezinde toplantı yapılacak.

img_3850.jpg

Toplantı hakkında bilgilendirme yapmak üzere bugün bsın toplantısı düzenlendi. MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı M. Hanefi Mahitapoğlu, toplantıda şu açıklamarı yaptı;

İşler değişsin işler gelişsin sloganıyla gerçekleştirilecek bölgesel iş toplantısında üyelerimiz ilk kez İran ve Gürcistan'dan gelecek heyetleriyle ikili iş görüşmeleri yapılabilecek. Aynı zamanda üye olmayan ziyaretçilerinde katılımıyla fiili iş bağlantıları gerçekleştirilebilecek. 1300 m2 alanda 16 şehirden 1650 üye, bölge ve yakın şehirlerden 500 e yakın  ziyaretçi katılımcının yanı sıra 100 ü aşkın İranlı ve Gurci katılımcı bekleniyor.

Ayrıca organizasyonun birinci bölümünde 2001 yılın işletmecisi, 2005 yılın girişimcisi, 2007 TBMM Milli Egemenlik Üstün Hizmet ve Onur ödüllü Es mali katılım yönetim kurulu başkanı Ethem Sabcak beyle tecrübe paylaşımı gerçekleştirilecek.

Cumartesi günü tüm iş dünyasını ve ilgili halkımızı 9.30 da başlayacak olan toplantımıza bekliyoruz. 

img_3841.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel