Trabzon bıçakları Yozgat'ta

Yozgat'ta uzun yıllardır bıçak yapıp satan ve bileyen Yozgat Bıçakçısı Şükrü Nurdoğdu, vatandaşların kurban bayramı hazırlıklarına başladığını belirterek, "Kurban bayramının yaklaşmasıyla birlikte bir çok vatandaş yeni bıçak alırken, bazıları da evlerinde

Trabzon bıçakları Yozgat'ta

Yozgat'ta uzun yıllardır bıçak yapıp satan ve bileyen Yozgat Bıçakçısı Şükrü Nurdoğdu, vatandaşların kurban bayramı hazırlıklarına başladığını belirterek, "Kurban bayramının yaklaşmasıyla birlikte bir çok vatandaş yeni bıçak alırken, bazıları da evlerinde bulunan bıçakları getirip biletip kurbana hazırlanıyor" dedi. Bıçakları 2 TL'ye, satırı 3 TL, balta ve nacakları 4 TL'ye bilediğini belirten Nurdoğdu, "Bıçaklar ise 5 ile 30 TL arasında satılmaktadır. Halkımız bıçak biletirken, herkese güvenmesin, özellikle kurban bayramı öncesi cadde ve sokaklarda çok sayıda bıçak bileyicisi ortaya çıkıyor. Bu kişiler bıçakları tam bileyemedikleri için bıçakların ağzı bozuluyor, kurban keserken hayvana eziyet veriyor. Bu nedenle vatandaşımız bıçaklarını, bu işi yapan uzman kişilere biletsinler" diye konuştu.

Öte yandan kurban bayramının yaklaşmasıyla birlikte bıçak satan seyyar satıcılarda piyasada yerini almaya başladı. Kahramanmaraş'tan gelip Yozgat'ta bıçak satan İbrahim Şahan isimli seyyar satıcı, bıçak fiyatlarının düşük olduğunu belirterek, "3 tanesini 5 TL'ye, 2 tanesini 5 TL'ye ve tanesini 5 TL'ye sattığımız bıçaklar var. Bıçakları Trabzon'dan getiriyoruz. Bıçaklarımız kaliteli bıçaklardır. Kurban bayramı öncesi her zaman bıçak satışları artıyor, bizimde satışlarımız iyi " diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel