Trabzon Belediyesine yeni araç!

Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Osman Necip Sevinç, yaptığı açıklamada, şimdiye kadar belediyenin makine parkında lastik tekerlekli sıkıştırma aracının bulunmamasının çok büyük bir eksiklik olduğunu belirtti.     Daha hızlı ve kaliteli asfalt sermek am

Trabzon Belediyesine yeni araç!

Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Osman Necip Sevinç, yaptığı açıklamada, şimdiye kadar belediyenin makine parkında lastik tekerlekli sıkıştırma aracının bulunmamasının çok büyük bir eksiklik olduğunu belirtti.
     Daha hızlı ve kaliteli asfalt sermek amacıyla makine parkına lastik tekerlekli sıkıştırma aracı aldıklarını ifade eden Sevinç, şunları kaydetti:
     ''Trabzon Belediyesinde uzun yıllardır lastik tekerlekli silindir, sıcak karışım asfalt sıkıştırmasında kullanılmamaktaydı. Bu teknik olarak çok büyük bir eksiklikti. Lastikli silindirler aşağıdan yukarıya doğru sıkıştırarak yoğurma sistemiyle çalıştığından demir bandajlı silindirin ortaya çıkardığı kabuklaşmayı da önlemektedir. Lastikli silindirle yapılan sıkıştırma çok verimli olmaktadır. Bundan sonraki tüm asfaltlama çalışmalarımızda lastikli ve demir bandajlı silindiri kullanarak daha kaliteli asfalt yapma imkanına kavuşacağız. Bunun yanında demir bandajlı bir silindiri daha makine parkımıza kazandırdık. Her iki makine ile daha hızlı bir şekilde soğuma olmadan sıcak karışımı serme imkanına kavuştuk. Kış aylarında soğuma nedeniyle duran asfalt çalışmalarını bu makinelerimiz sayesinde aralık aynı sonuna kadar devam ettirebileceğiz.''
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel