Trabzon belediyesine dert olan gemi!

 Trabzon Belediyesi’nin başına dert olan Mavi Karadeniz gemisi yakında restoran olacakİstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) tarafından Trabzon Belediyesine bağışlanıp 200 bin lira masraf edilen ancak sefere çıkarılamayan gemide yazın yemek yenilecek. BÜYÜK MOTO

Trabzon belediyesine dert olan gemi!

 

Trabzon Belediyesi’nin başına dert olan Mavi Karadeniz gemisi yakında restoran olacak
İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) tarafından Trabzon Belediyesine bağışlanıp 200 bin lira masraf edilen ancak sefere çıkarılamayan gemide yazın yemek yenilecek.
 
BÜYÜK MOTOR SORUNU
 
İDO’nun Trabzon Belediyesi’ne bağışladığı, ismi daha sonra İsrail’le yaşanan olaydan esinlenilerek 'Mavi Karadeniz' diye değiştirilen Kızıl Toprak gemisi, nihayet sıkıntı olmaktan çıkıyor. Onarımdan geçirildikten sonra; motoru büyük olduğu için çevreye zarar vermesi nedeniyle rantabl kullanılamayan gemi, 1 milyon lira bedelle satılmak istenmiş ancak alıcı çıkmamıştı.
 
İHALEYE ÇIKARTILACAK
 
Kısa mesafeli bir seferde bile 200 litrenin üzerinde mazot yakan ve Trabzon’da sadece 10 kısa sefer yapabilen gemi, uzun süredir kaderine terkedilmişti. Belirli aralıklarla bakımı yapılan geminin masrafının artması üzerine, bir süre önce restoran ve kafeterya olması fikri ortaya atıldı. Çalışmalarda son aşamaya gelindi. Kısa bir süre sonra ‘Restoran Gemi’ ihaleye çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler