Trabzon Belediyesine 10 yeni otobüs

Trabzon Belediyesi vatandaşların güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla 10 yeni otobüs daha alıyor. Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlık ettiği Ocak ayı son meclis toplantısında belediye otobüs

Trabzon Belediyesine 10 yeni otobüs

Trabzon Belediyesi vatandaşların güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla 10 yeni otobüs daha alıyor. 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlık ettiği Ocak ayı son meclis toplantısında belediye otobüs parkına 10 yeni otobüsün alınması karara bağlandı. Başkan Gümrükçüoğlu bugüne kadar her yıl 10 olmak üzere otobüs filosuna 30 yeni otobüs kazandırdıklarını kaydederek, 2013 yılında alınacak 10 yeni araçla birlikte bu sayının 40’a çıkacağını kaydetti.
 
Bu yıl içerisinde alınacak otobüslerin ihtiyaca göre kısa veya körüklü tarzda alınmasının planlandığını kaydeden Gümrükçüoğlu, “Böylece eski model otobüslerin hemen hemen tümüne yakınını devre dışı bırakmış olacağız. Otobüsleri Devlet Malzeme Ofisi marifetiyle aldığımız için bazen süreç uzayabiliyor.
 
Vatandaşlarımızın güveni ve konforlu seyahat etmelerini sağlamak amacıyla belediyemize kazandırdığımız otobüslerin alınmasında verdikleri katkılardan dolayı tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler