Trabzon Belediyesi'ne 10 takviye

Trabzon Belediyesi kaliteli hizmet vermek için makine parkını güçlendiriyor.2009 yılından buyana 98 yeni aracı Trabzon’un hizmetine sunan Trabzon Belediyesi 5 tanesi otobüs olmak üzere 10 yeni aracı daha bünyesine kattı.Ayrıca satın alınan ve resmi işleml

Trabzon Belediyesi'ne 10 takviye

Trabzon Belediyesi kaliteli hizmet vermek için makine parkını güçlendiriyor.

2009 yılından buyana 98 yeni aracı Trabzon’un hizmetine sunan Trabzon Belediyesi 5 tanesi otobüs olmak üzere 10 yeni aracı daha bünyesine kattı.

Ayrıca satın alınan ve resmi işlemlerinin tamamlanmasın beklenen 5 yeni otobüs daha önümüzdeki günlerde araç parkına katılacak. Bununla birlikte araç parkına katılan araç sayısı 113 olacak.

Trabzon Belediyesi 5 adet damperli dört çekerli kamyon ile 5 yeni otobüsü araç filosuna kattı. Özürlü oturağı olan klimalı ve engelli basamaklı 2012 model otobüslerle araç filosunu güçlendiren Trabzon Belediyesi son 3 yılda 25 yeni otobüs almış oldu.

Trabzon Belediyesi’nin satın aldığı 5 yeni otobüsün önümüzdeki günlerde Trabzon’a gelmesiyle birlikte bu sayı 30’a ulaşmış olacak.

Göreve geldikleri günden bu güne kadar 25’i otobüs olmak üzere makine parklarına 108 yeni iş makinesi ve araç kazandırdıklarını ifade eden Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Önümüzdeki günlerde 5 yeni otobüs daha kentimize gelecek.

Bununla birlikte yeni alınan araç sayımız 113 olacak.

Büyükşehir olma yolundaki şehrimiz araç ve gereç olarak büyükşehire hazır hale geliyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler