Trabzon Belediyesinden yemek

 Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, belediye tarafından gazilere yemek verildi. Trabzon Belediye Başkan Vekili Hüseyin Canım, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Trabzon Şube Başkanı Seyyah Sağıroğlu ve gaziler k

Trabzon Belediyesinden yemek

 

Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, belediye tarafından gazilere yemek verildi.

 Trabzon Belediye Başkan Vekili Hüseyin Canım, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Trabzon Şube Başkanı Seyyah Sağıroğlu ve gaziler katıldı.

Yemekte konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Trabzon Şube Başkanı Seyyah Sağıroğlu, son derece gururlu olduklarını ifade ederek, "Trabzon'umuzun kurtuluşunun 94. yıl dönümü programına katılarak kutlama yaptık. Onurlu ve son derece gururluyuz. Duyarlılıklarından dolayı Trabzon Belediyesi'ne teşekkür ediyorum. Bu teşekkürümüz sadece yemek için değil, bize gösterilen güler yüze. Belediyemiz her zaman bizim yanımızda oldu" dedi.

Trabzon Belediye Başkan Vekili Hüseyin Canım ise, böyle güzel bir günde gazilerin yanında olmaktan çok mutlu olduklarını belirterek, "Bu vatanı bizlere ebedi yurt olarak bırakan tüm gazi ve şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Trabzon Belediyesi tarafından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Trabzon Şubesi'ne, Artvin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıl dönümünü etkinlikleri için otobüs tahsis edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler