Trabzon Belediyesi ne yaptı?

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bugün itibariyle Trabzon Belediyesi'nin 74 bin ton asfalt döktüğünü bildirdi.Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, yeni asfalt plentinin devreye girmesinin Trabzon için çok önemli olduğunu, ekiplerin a

Trabzon Belediyesi ne yaptı?

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bugün itibariyle Trabzon Belediyesi'nin 74 bin ton asfalt döktüğünü bildirdi.

Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, yeni asfalt plentinin devreye girmesinin Trabzon için çok önemli olduğunu, ekiplerin asfaltlamada çok önemli bir başarıya daha imza attığını belirtti.

Belediyenin 2010 yılında 65 bin ton asfalt serdiğini, bu yıl ise 100 bin tonu hedef olarak koyduğunu ifade eden Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

"Bu hedefe inşallah yıl sonuna kadar varmış olacağız. Bugün itibariyle Trabzon Belediyesi 74 bin ton asfalt döktü. Havaların müsaade ettiği ölçüde yıl sonuna kadar asfalt dökmeye devam edeceğiz. Yeni hizmete giren plentimizle birlikte daha hızlı üretim yapabiliyoruz. Saatte 240 ton asfalt üretebilen plentimiz önümüzdeki yıllarda Trabzon'un altyapısına önemli katkı yapacaktır. Belediyemizin asfaltlamadaki başarısında en büyük pay sahibi olan belediyemiz çalışanlarına teşekkür ediyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler