Trabzon Belediyesi itinalı çalışıyor

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediyesi’nin hizmetlerini tanıtıldığı bilboardlarda kendi resminin kullandırtmıyor.Başkan Gümrükçüoğlu ayrıca tanıtımlarında belediyenin ortağı bulunan kurumların isimlerini ve logolarını Be

Trabzon Belediyesi itinalı çalışıyor

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediyesi’nin hizmetlerini tanıtıldığı bilboardlarda kendi resminin kullandırtmıyor.

Başkan Gümrükçüoğlu ayrıca tanıtımlarında belediyenin ortağı bulunan kurumların isimlerini ve logolarını Belediyenin ambleminin önünde kullanmaya özel gayret gösteriyor. 
 
Trabzon BelediyeBaşkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bu uygulamayla ilgili olarak “Yapılan hizmetlerin tek mimarı ben değilim. 
 
Bu başarıda Trabzon Belediyesi’nin başkan yardımcılarının, birim müdürlerinin, şeflerin, memurların ve işçilerin hepsinin payı var. Ayrıca yapılan yüksek bütçeli işler için devletin ilgili bakanlıklarının, bürokratlarının ve en önemlisi de Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çok büyük bir katkısı var.
 
O Trabzon için istediğimiz her talebe olumlu yaklaşmış, ilgili Bakanlarımızda ellerindeki imkanları Trabzon için kullanmaktan hiç kaçınmamıştır. Bu kadar çok kişinin emeğinin bulunduğu çalışmaları sadece kendime mal etmeyi ve bunu ben yaptım der gibi kendi resmimi kullanmayı doğru bulmuyorum.
 
Bu nedenle de genellikle resimlerimin konulması yerine hizmetlerin gösterilmesini daha doğru buluyorum. Ayrıca yaptığımız hizmetlerde devletimizin hangi kurumundan destek aldıysak bunu tanıtımlarımızda mutlaka diye getiriyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler